Oriflame inscriere pentru comenzi

La inscriere Oriflame aveti posibilitatea de a face comenzi directe. Oriflame inscriere directa = comenzi directe. La inscriere Oriflame beneficiati de un cont personal cu ajutorul caruia puteti lansa comenzi pe internet, comenzi directe in magazinul online Oriflame. Inscrierea Oriflame este absolut gratuita si fara obligatii. Este important de stiut: va puteti inscrie la Oriflame o singura data. O persoana = un singur cont la Oriflame.

Dupa inscriere Oriflame puteti lansa comenzi cu reduceri de pana la 40%. Toate reducerile se aplica pentru orice client care are un cont activat in magazinul Online. Daca nu aveti inca un cont Oriflame il puteti activa completand formularul de activare. Pentru inscriere Oriflame dati click pe bannerul de mai jos.

Oriflame Inscrieri

Inscriere Oriflame

In urma inscrierii oriflame dobanditi calitatea de client(a). Cu ajutorul contului Oriflame pe care il obtineti dupa completarea formularului de inscriere veti beneficia de propriul cont in magazinul online Oriflame. Inscrierea oriflame este absolut gratuita si fara obligatii (nu trebuie sa comandati, nu trebuie sa faceti comenzi Oriflame din fiecare catalog, nu trebuie sa inscrieti pe nimeni). In urma inscrierii Oriflame veti avea cont personal de client(a) si o sa va bucurati de reducerile la comanzile facute direct din magazinul online.

Reduceri Oriflame

Dupa inscriere Oriflame si dupa activarea contului veti putea lansa comenzi directe pe internet. La comanda online Oriflame beneficiati direct de reduceri. Mai jos aveti informatii despre reducerile Oriflame.

Grila Reduceri Oriflame

Reducerile Oriflame se aplica la toate comenzile mai mari de 69 de lei. Graficul de sus indica procentele de discount aplicate pe masura ce cresta valoarea comenzii. Reducerile se aplica la valoare produselor din pretul afisat in catalog. La comanda finala se mai adauga 7 lei pentru transport prin curierul rapid si taxe de ambalare intre 2 si 5 lei functie de marimea comenzii. Beneficiati de reduceri daca veti plasa comanda direct la Oriflame din contul personal, comanda online (pe internet) din contul Oriflame.

Inscrieri Oriflame
  • Inscriere Oriflame
5

Cont Oriflame

Dupa inscriere Oriflame veti avea cont personal. In urma inscrierii Oriflame puteti comanda direct produse din contul personal cu reduceri cuprinse intre 23% si 40%.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*