Oriflame catalog urmator

Viitorul catalog Oriflame. Consulta urmatorul catalog Oriflame. Oriflame catalogul urmator online. Oriflame catalog urmator disponibil pe telefon, tableta sau calculator. Catalogul Oriflame urmator intra in vigoare dupa catalogul Oriflame in curs. Nu se pot face comenzi din catalogul Oriflame urmator decat din ziua in care acesta intra in vigoare. Reducerile si ofertele anuntate in catalogul urmator Oriflame intra in vigoare de la data aplicarii catalogului.

Catalog urmator Oriflame

Catalogul gratuit Oriflame il primiti doar dupa ce va inregistrati, dupa ce va activati contul in magazinul online. Doar din acest site puteti activa contul Oriflame pentru a primi in cutia postala catalogul gratuit oriflame. Pentru a primi acasa catalogul Oriflame tiparit este necesar sa va inregistrati in magazinul online CLICK AICI.

Comanda rapida Oriflame

Comanda Oriflame

Oriflame comanda rapida: te inscrii in echipa, iti activezi contul Oriflame, primesti catalogul acasa si decizi asupra comenzii. Inscrierea Oriflame este absolut gratuita si fara obligatii. Vrei comanzi, nu vrei… ramâi doar cu dorinţa de a comanda. Atât: vezi produsele, decizi dacă vrei să comanzi. Despre cum poţi lansa o comandă Oriflame aflii AICI.

Beneficiati la comanda Oriflame de reduceri daca o lansati direct, din propriul cont Oriflame. Reducerile Oriflame se aplica pentru produsele ce au o valoare totala mai mare de 69 lei. Grila de reduceri Oriflame se aplica automat in cosul de cumparaturi din magazinul online.

Pentru produse Oriflame in valoare totala cuprinsa intre 70 si 299 lei beneficiati de o reducere de 23%, pentru produse in valoare totala de peste 300 lei beneficiati de reducere de 30%. peste 600 lei produse = se aplica o redeucere speciala de 40%.

Nu uitati ca, separat de reduceri, se aplica pretul pentru curierul rapid de 7 lei. Pentru produsele de peste 70 de lei se aplica taxa de coletare si manipulare de 2 lei. Pentru comenzile cu produse de peste 300 lei se aplica taxa de coletare si ambalare de 3 lei. Taxa de transport de 7 lei si taxa de coletare nu se reduc. Grila de reduceri oriflame se aplica doar produselor comandate.