Oriflame catalog urmator

Viitorul catalog Oriflame. Consulta urmatorul catalog Oriflame. Oriflame catalogul urmator online. Oriflame catalog urmator disponibil pe telefon, tableta sau calculator. Catalogul Oriflame urmator intra in vigoare dupa catalogul Oriflame in curs. Nu se pot face comenzi din catalogul Oriflame urmator decat din ziua in care acesta intra in vigoare. Reducerile si ofertele anuntate in catalogul urmator Oriflame intra in vigoare de la data aplicarii catalogului.

Oferta cuprinsă în catalogul Oriflame în vigoare este valabilă ca preţuri pentru comenzi strict pe perioada de valabilitate a broşurii. Cu alte cuvinte pentru a beneficia de preţurle pentru produsele propuse în broşură trebuie să vă încadraţi cu comanda strict în perioada de valabilitate (este trecută pe copertă).

Aşadar campania viitoare intră în vigoare la data şi ora precizate pe coperta broşurii. Şi se încheie următoarea campanie la ora şi data scrise pe coperta de catalog Oriflame următor.

Catalog urmator Oriflame

Puteţi face comenzi din catalogul Oriflame doar după ce vă înscrieţi şi vă activaţi contul.

Oferta Oriflame după înscriere vă este disonibilă cu discount de reprezentant chiar dacă doriţi doar să cumpăraţi produse.

Sampon cu usturoi

Comanda Oriflame

Oriflame comanda rapida: te inscrii in echipa, iti activezi contul Oriflame, primesti catalogul acasa si decizi asupra comenzii. Inscrierea Oriflame este absolut gratuita si fara obligatii. Vrei comanzi, nu vrei… ramâi doar cu dorinţa de a comanda. Atât: vezi produsele, decizi dacă vrei să comanzi. Despre cum poţi lansa o comandă Oriflame aflii AICI.

Beneficiati la comanda Oriflame de reduceri daca o lansati direct, din propriul cont Oriflame. Reducerile Oriflame se aplica pentru produsele ce au o valoare totala mai mare de 69 lei. Grila de reduceri Oriflame se aplica automat in cosul de cumparaturi din magazinul online.

Pentru produse Oriflame in valoare totala cuprinsa intre 70 si 299 lei beneficiati de o reducere de 23%, pentru produse in valoare totala de peste 300 lei beneficiati de reducere de 30%. peste 600 lei produse = se aplica o redeucere speciala de 40%.

Nu uitati ca, separat de reduceri, se aplica pretul pentru curierul rapid de 7 lei. Pentru produsele de peste 70 de lei se aplica taxa de coletare si manipulare de 2 lei. Pentru comenzile cu produse de peste 300 lei se aplica taxa de coletare si ambalare de 3 lei. Taxa de transport de 7 lei si taxa de coletare nu se reduc. Grila de reduceri Oriflame se aplica doar produselor comandate.

Catalog Urmator
  • Oriflame urmatorul catalog
5

Oriflame catalog urmator

Catalogul urmator Oriflame versiune online. Consulta catalogul online urmator de la Oriflame. Catalogul urmator Orifame online poate fi consultat aici de pe orice dispozitiv: telefon, tableta sau calculator.