Inscriere Oriflame

Oriflame înscriere pentru comenzi directe. Înscriere Oriflame online. Completaţi formularul de inscriere Oriflame corect. IMPORTANT: daca aveţi deja un cont Oriflame nu mai completaţi formularul.

Înscrierea Oriflame este posibila doar daca nu aveţi cont la Oriflame, daca aveţi minim 16 ani si daca veţi completa corect formularul.

Înscriere Oriflame pentru comenzi


Folosiţi catalogul pentru a gasi produsele dorite pentru comenzi. Langa pretul produselor este afisat codul produselor Oriflame. La comanda Oriflame aveţi nevoie de codurile produselor pentru a lansa comanda rapid si comod din contul personal. Mai jos este grila de reduceri Oriflame care intra in functiune pentru orice comanda ce contine produse de peste 69 lei. După înscriere veţi beneficia direct de aceste reduceri. la comenzile de peste 299 de lei aveţi un discount de 30%. Prin comenzi directe nu mai plătiţi comisionul reprezentanţilor, primiţi comanda acasă direct de la Oriflame, cumpăraţi cu reduceri cuprinse între 23% şi 40% funcţie de valoarea totală a comenzii.

Grila Reduceri Oriflame

Inscriere Oriflame

Inscriere Oriflame