Flyer Oriflame C5

Oriflame Flyer C5 este pentru aceasta campanie. Flyer Oriflame C5 cu produse noi la preturi speciale. Flyer-ul Oriflame poate fi accesat pentru comenzi doar dupa ce acumulati in cos produse de peste 100 lei. Sunt produse la reduceri speciale si la promotii diferite de ofertele din catalog.

Cumpără produse în valoare de 100 lei din Catalogul C5 și poți beneficia de ofertele speciale ale Flyerului de Vânzări Oriflame! Important: produsele sunt disponibile in limita stocurilor.

Puteti consulta mai jos Flyerul Oriflame pentru aceasta campanie.

Valoarea de 100 lei trebuie să corespundă unei singure comenzi, nu mai multor comenzi cumulate.

Dacă există deja o comandă de 100 lei din Catalogul C5, plasată înainte de comanda din flyer, nu se mai impune nicio altă condiție. Ofertele din Flyerul Oriflame sunt disponibile doar la comenzile online dupa inscriere Oriflame.

Oriflame Flyer C5

Mai sus aveti Flyerul Oriflame C5 pe care il puteti rasfoi dand click pe sageti. Flyerul este valabil doar pe durata camapniei 5 pe 2017 de la Oriflame. Flyerul oriflame insoteste catalogul Oriflame in vigoare. Fiecare noua campanie Oriflame include un flyer nou. Produsele din Flyerul oriflame sunt cu stocuri limitate.

Flyer Oriflame
  • Flyer Oriflame
5

Flyer Oriflame

Flyerul Oriflame C5 pe care il puteti rasfoi dand click pe sageti. Flyerul este valabil doar pe durata camapniei 5 pe 2017 de la Oriflame. Flyerul oriflame insoteste catalogul Oriflame in vigoare. Fiecare noua campanie Oriflame include un flyer nou. Produsele din Flyerul oriflame sunt cu stocuri limitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*