Catalog Oriflame C8 mai-iunie

Catalog Oriflame C8 mai-iunie 2019. Broşura Oriflame C8 valabilă 28 mai – 18 iunie. Catalog Oriflame Campanie 8 valabil pentru perioada mai – iunie. Ofertă ce include foarte multe produse noi.

Catalog Oriflame C8 disponibil în această pagină. O broşură pe care o puteţi consulta în fereastra de mai jos. Broşura online este identică cu cea tipărită.

Puteţi utiliza această broşură pentru comenzi. Datele şi broşura online sunt identice cu tot ce regăsiţi în catalogul tipărit.

Puteţi folosi acest catalog online pentru a întocmi comenzi. Copiaţi pe o hârtie datele respectiv codurile de produse. Aceasta este brosura C8. Pentru brosura in curs consultati catalogul Oriflame in curs.

Catalog Oriflame C8 mai-iunie

Pentru a mări catalogul pe tot ecranul daţi click pe pătrat. După ce măriţi broşura pe tot ecranul folosiţi săgeţile laterale pentru a răsfoi paginile.

Această broşură virtuală este absolut identitcă cu cea tipărită. O puteţi utiliza cu încredere pentru a efectua comenzi.

Catalog Oriflame C8 video

Catalogul video este uşor de urmărit de pe orice dispozitiv. Măriţi pe tot ecranul. Puneţi pauză sau derulaţi înainte sau înapoi. Este o brosura foarte usor de consultat. Oferta este usor de vizualizat si catalogul usor de consultat. Toate produsele pot fi cumparate cu discount semnificativ dupa inregistrare.

Va activati propriul cont, consultati catalogul, lansati comanda. Si veti beneficia de o reducere substantiala. Discountul se aplica functie de valoarea totala a comenzii. Cu cat comandati de o valoare mai mare, cu atat mai mare e reducerea.

Comanda Oriflame

Comanda Oriflame se face din contul personal. Dupa ce va logati in contul activat folositi datele din brosura. Utilizati codul de produs sau codurile de produse pentru a intocmi comanda.

Pentru a realiza comanda noi va punem la dispozitie brosura online ce poate fi consultata cu usurinta. Va ajutam cu brosura online si cu cea video pentru a consulta in integralitate oferta firmei. Veti putea consulta cu usurinta oferta. Fiecare produs are un cod: copiati pe o hartie si folositi codurile pentru a realiza comanda.

 

Catalog C8
  • Catalog C8 Oriflame
5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*