Catalog Campanie C7 Oriflame mai

Catalog Oriflame C7 mai 2019 – Oriflame Catalog 7 mai – 27 mai. Oferta Campanie 7 Oriflame pe anul în curs. Este cea mai recenta brosura de la aceasta firma.

Toate produsele cosmetice ale firmei sunt prezentate in acest catalog C7. Perioada de valabilitatea pentru ofertele cuprinse in brosura este: 7 mai – 27 mai.

Pentru a beneficia de discountul firmei este necesar sa va înscrieţi şi să vă activati contul. Dupa ce va activati contul veti beneficia de discount de consultant chiar daca veti face comenzi în regim de client.

Catalog Oriflame C7 – versiunea online este identica cu cea tiparita. Puteti consulta absolut toate informatiile despre produsele cosmetice si accesoriile firmei. Puteti de asemenea folosi broşura online pentru a face comenzi.

Catalog Oriflame C7

În fereastra de mai jos puteţi consulta broşura Oriflame C7 pe anul în curs. Daţi click pe săgeţile laterale pentru a răsfoi paginile.

Broşura Oriflame C7 video

Broşura Oriflame C7 video poate fi consultată în fereastra de mai jos. Este o broşură ce poate fi consultată de pe price dispozitiv conectat la internet.

Oferta din Catalog Oriflame C7 este valabilă pe perioada campaniei. Această perioadă o puteţi vedea pe coperta fiecărei broşuri.

Catalog Oriflame C7
  • Oriflame Catalog C7
5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*